Les històries d'una gata de Sitges

18 de enero de 2007

L'obesitat en les mascotes

Sentència judicial inèdita a la Gran Bretanya: Un jutge de Cambridge condemna els amos d’un gos labrador que pesava 74 quilos. Menja massa i es mou poc!! Resolució: càstig pels seus propietaris amb un període de “vigilància judicial” de 3 anys, amb la condició de no reincidir i a pagar 750 euros. El gos es troba ara sotmès a una dieta d’aprimament des del març, amb què ha perdut 25 quilos.

Ràpidament la premsa avui ha apuntat, d’acord amb les dades de l’empresa de nutrició Animal Hill’s Pet Nutrition, que un 50% dels gossos i gats pateixen sobrepes. Quina novetat!! Està clar, es reafirma la dita de que els animals són la viva imatge dels seus amos!!

Però penseu que ens les empesquem totes. Per molt que tinguem pinso al nostre menjador, sabem perfectament els ullets que hem de posar per a que ens caigui alguna llauna de més. Això acompanyat d’alguna moneria, estil: potetes enlaire, refregada a les cames de l’amo conduint-lo minuciosament fins al calaix on coneixem perfectament que es guarden aquests pecats... s’hauria de fer un manual!

Ai!!! Com diria la meva mare, amb la quantitat d’animals que passen gana!! Jo per si de cas, us deixo que me’n vaig al gimnàs, tinc classe d’aeròbic.